۱۳۹۰ فروردین ۱۰, چهارشنبه

حمله شدید الحن یک نویسنده ارزشی علیه حکومت/ حاکمان ایران کوتوله های سیاسی هستند

یک نویسنده ارزشی در گفت و گویی کم سابقه با بی ادب خواندن حاکمان فعلی جمهوری اسلامی از آنان تحت عنوان " کوتوله های سیاسی " که فرق مدیریت و آشپزی را نمی دانند، یاد کرد.
خبر آن لاین نوشت: سیدمهدی شجاعی در گفتگو با این سایت گفته است:حاکمان جمهوری اسلامی «بی‌ادب» هستند٬ کوتوله‌های فکری مدیر فرهنگی شده‌اند٬ ادب در دوره احمدی‌نژاد نزول کرده و مدیران فکری و فرهنگی آشپزی بیش نیستند.
شجاعی که از نویسندگان «ارزشی» محسوب می‌شود٬ پس از سال‌ها سکوت در خصوص مسائل فرهنگی٬ هنری و ادبی، در گفتگویی کم‌سابقه انتقاد‌های تندی متوجه وزارت ارشاد و تمام نهاد‌های فرهنگی در جمهوری اسلامی کرده است.
شجاعی گفته است: «باورم بر این است که ما در وزارت ارشاد هیچگاه در تمام این سه دهه، به این حد از ابتذال و مدیریت فشل و سوء مدیریت دچار نبودیم.»
این نویسنده در عین حال افزوده که «سیاست‌زدگی» و «عوام‌زدگی» در تصمیمات فرهنگی مسئولان جمهوری اسلامی بیداد می‌کند و «شرایط کار فرهنگی بسیار سخت‌تر از گذشته شده است.»
آن‌طور که شجاعی گفته است: «وقتی که سلیقه مولدین فکر و فرهنگ و هنر، سلیقه عامه جامعه یا عوام جامعه باشد، طبیعی است که جامعه دچار سیر نزولی در بخش فرهنگ خواهد شد.»
این نویسنده در ادامه از گسترش عوام‌زدگی در تصمیمات مسئولان فرهنگی کشور انتقاد کرده و گفته کار به جایی رسیده که «حتی نخبگان جامعه ما دیگر از کنار تلویزیون و ارشاد و مجموعه‌های فرهنگی دیگر هم رد نمی‌شوند، برای اینکه مدیریت‌های کوتاه قد حاکم شده‌اند.»
شجاعی اظهار داشته که در حال حاضر «با مدیرانی روبرو هستیم که اولا نشستن روی صندلی مدیریت برایشان غریب است. این‌ها در رویا‌هایشان هم نمی‌دیدند، مدیر شوند. تازه همین آدم‌ها با آن میزان بی‌تجربگی و ناآگاهی و استاد ندیدگی و تعلیم ندیدگی حالا قرار است برای یک قشر فرهیخته برنامه‌ریزی کنند و سرنوشت این‌ها را رقم بزنند.»
وی همچنین با انتقاد از عملکرد فرهنگی محافظه‌کاران در سال‌های اخیر از آن‌ها پرسیده است: «شما تمام دغدغه‌تان این بوده که آن‌ها {اصلاح‌طلب‌ها} دارند خراب می‌کنند. خب شما که آمدید واقعا چه کردید؟ باید بپرسیم که در این دوره شما چرا آدم‌های نازلی که شاخص‌های اولیه مدیریت فرهنگی هم در وجودشان نیست، سر کار آمدند؟»
شجاعی همچنین افزوده که «الان دیکته‌ای نوشته نمی‌شود که ما غلط بگیریم. یعنی سیاست حذف و فقدان برنامه است. اصلا برنامه‌ای در عرصه فکر و فرهنگ وجود ندارد.»
این نویسنده اظهار داشته است: «حیف که چه تحولاتی با این پول‌ها می‌شد ایجاد کرد اما به مفهوم واقعی‌اش بودجه‌های فرهنگی را خرج پفک و برنجک می‌کنند. کارهایی که نه تنها هیچ اثر مثبتی ندارد بلکه در آینده تبعات منفی وحشتناکی دارد.»
وی در پایان گفتگوی خود افزوده که «این سرنوشت فرهنگ ماست و من فقط می‌توانم بگویم که به شدت نگرانم. برای اینکه بعضی وقت‌ها مسائلی را از سرچشمه می‌بینم و متوجه می‌شوم که این آب از سرچشمه گل آلود می‌شود.

هیچ نظری موجود نیست: