۱۳۹۰ خرداد ۱, یکشنبه

با سوابق مشعشع رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی بیشتر آشنا شوید

واقعن دردناک است. در سرزمینی که پنجمین کشور جهان از نظر میراث تاریخی و باستانی است و ارزشمندترین آثار باستانی و تاریخی بشریت را در خود جای داده است و صاحب تمدنی چند هزار ساله است مدیری بر سازمان میراث فرهنگی اش تکیه بزند که جرثومه ای بی کفایتی و خامی و ناکارآمدی است.
روح الله احمد زاده کرمانی را می گویم. استاندار سابق استان فارس که هنوز خدمت سربازی هم نرفته است. مدیر اسبق دانشکده خبر ، اساتید خون دل خورده و با سابقه عرصه خبر و مطبوعات را اخراج و خانه نشین کرد و در مقابلش امثال فاطمه رجبی ها و عباس سلیمی نمین ها را به عنوا استاد جا زد تا برای خودش محبوبیتی کسب کند.
کسی که اجازه انتشار نشریات دانشجویی را در دانشکده ای که فلسفه وجودی اش خبر و رسانه است، تعطیل کرد و در دومین روز حضورش در دانشکده خبر جنجالی به پا کرد که ۱۸ ماه ادامه داشت و باعث بروز تشنج های متعدد در یکی از آرام ترین دانشکده های تخصصی ایران شد.
روح‎الله احمدزاده کرمانی۱۵ شهریورماه ۱۳۸۶ و با حکم سیدجلال فیاضی مدیرعامل وقت خبرگزاری ایرنا رییس دانشکده خبر شد. او که پیش از حضورش در دانشکده خبر مدیر پژوهش های دانشگاه امام صادق بود، به ناگهان تصمیم گرفت سلف ـ گالری دانشکده خبر که محلی برای تبادل اخبار و اطلاعات دانشجویان و همچنین برپایی نمایشگاه عکس دانشجویان عکاسی بود را به دو قسمت خواهران و برادران تقسیم کند.
در این باره نویسنده وبلاگ صبح امید می نویسد: " دانشجویان اما در برابر این اقدام اعتراض کردند و او آنها را “بی‎بند بار اصلاح‏طلب” خواند و شعار “دانشکده خبر اسلامی” سر داد که در نهایت با تدبیر دانشجویان دیوار معرف به جنسیتی برچیده شد و او در نخستین اقدام خود ناکام ماند.
احمدزاده سپس تصمیم به توقیف نشریات دانشجویی گرفت و تقریبا هیچ نشریه ای در دوران او منتشر نشد. به دین ترتیب دانشگاه تخصصی خبر برای نخستین بار بدون نشریه شد، مثل اینکه بخواهیم دانشجویان پزشکی را از حضور بیمارستان منع کنیم.
غذای دانشجویان قطع شد و هنگامی که آنها برای اعترض نزد او رفتند اعلام کردند من برای حل مسایل کلان ساخته شده‏ام، دانشکده خبر به من ارتباطی ندارد."
احمد زاده پس از به بحران رساندن وضعیت دانشکده خبر ، در تاریخ 15 اسفند ماه سال 1387، در پی اعتراضات گسترده دانشجویان این دانشگاه دیگر به محل کار خود بازنگشت و راهی وزارت کشور و اداره آموزش آن شد. جایی که به جای آموزش اقدام به پرونده سازی برای کارکنان اصلاح طلب وزارت کشور به منظور اخراج آنان از این وزارت خانه و مقدمه چینی برای کودتای انتخاباتی سال 1388 مشغول شد و بیش از  دو هزار پرونده علیه استانداران و فرمانداران دوران اصلاحات تولید کرد و باعث برکناری بسیاری از آنان و حتی کارشناسان ارشد این وزارتخانه تا پیش از انتخابات سال 1388 شد.
مزد این خوش خدمتی انتصاب او به عنوان استاندار استان فارس با بیش از پنج میلیون جمعیت بود. استانی که به لحاظ تاریخی و استراتژیکی یکی از مهمترین استانهای کشور محسوب می شود.
به نوشته وب سایت صبح امید: " احمدزاده در کمتر از چندماه با اخراج یا بازنشست کردن ۶۹ نفر از کارشناسان ارشد و مدیران ستادی استانداری فارس، این مجموعه بزرگ را خالی از کارشناس کرده و برای جبران آن جمعی از جوانان کم سن ستادهای انتخاباتی احمدی‏نژاد را جایگزین کرد. اما در عین حال در دومین سال حضور خود در استانداری فارس مجبور شد همین افراد را نیز با حقوقی کمتر از ۲۰۰ هزار تومان برای چندماه پا دویی از استانداری اخراج کند."
استاندار جوان فارس در این استان هم با چالش خدمت سربازی روبرو بود؛ او حامد دهقانان را به سمت مشاور عالی و معاون سیاسی و امنیتی خود منصوب کرد در حالی که دهقانان هم دانشجوی دکتری بوده و خدمت سربازی انجام نداده بود و از نظر فرماندهان سپاه نمی‏توان امنیت استان را به دست کسی سپرد که خدمت سربازی انجام نداده است. بنابراین فرماندهان سپاه در کوتاه مدتی از شرکت در جلسات شورای تأمین استان فارس انصراف داده و ماحصل اختلاف در حوزه‏های امنیتی، رشد ۸۰ درصدی ناامنی در سال ۸۹ نسبت به سال ماقبل آن است که جعفر قادری نماینده مردم شیراز به نقل از بولتن‏های محرمانه دستگاه‏های امنیتی کشور این آمار را فاش کرد. 
در زمان تصدی احمدزاده بر استانداری فارس، نرخ بیکاری در این استان به ۲۴ درصد رسید و نرخ جذب واقعی سرمایه گذاری به رغم تردد مداوم سرمایه گذاران از عدد صفر بالاتر نرفت. این در حالی بود که پروژه‏های مهم راه آهن شیراز ـ اصفهان همچنان روی زمین ماند و نتوانست به آخر خط برسد.
او در این اواخر تمایل شدیدی به جمع کردن اموال بیت المال نموده است و در آخرین روزهای استانداری اش در استان فارس دیدارهای مکرری با با مفسدان اقتصادی از جمله عبدالله نبی زاده نفر اول پرونده زمین خواری بیت حائری، الخولی متهم اماراتی مجتمع ای اس پی شیراز و موسوی نژاد جهرمی از محکوم فساد اقتصادی دهه ۷۰ که تازه از حبس ازاد شده بود، را داد و در شهرهایی مثل کیش و قشم در هتل های گران قیمت با آنها دیدار کرد.
کسی که تا دیروز فریاد مبارزه با فساد می‏داد به یکباره فرماندار شیراز را عزل می‏کند و دستور می‏دهد که تمامی اخبار مربوط به زمین خواری را از سایت فرمانداری شیرازی حذف کنند.
تخریب بافت تاریخی شیراز هم البته از دیگر نقاط مشعشع کارنامه سیاه احمد زاده در زمان تصدی گری اش در استانداری شیراز است.
حالا این جوان خام و بی کفایت به دستور مشایی و احمدی نژاد به مدیریت سازمان حساسی به نام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گماشته شده است. باقی را خدا رحم کند!

هیچ نظری موجود نیست: